BIOSLIMMING

Droom jij van een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite verminderd en jouw huid strakker wordt, terwijl je ondertussen kunt ontspannen? Dan hebben wij de perfecte behandeling voor jou; BioSlimming! Met deze behandeling pak je meerdere problemen aan en ga je vet verbranden, cellulite, centimeters en striae verminderen en je werkt op de verstrakking én versteviging van de huid. Tevens werken wij op de microcirculatie wat een positief effect heeft op de aanmaak van collageen op lange temijn. Een prachtige behandeling als het gaat om body contouring. Zit weer lekker in je vel en voel je goed in jouw lijf door de behandelingen van BioSlimming.


HOE WERKT BIOSLIMMING
Bij deze behandelmethode maken we gebruik van verschillende gels die we over elkaar heen aanbrengen op de huid. Zodra de eerste 3 gels zijn aangebracht wordt de huid ingepakt met folie. Tijdens deze stap mag de cliënt plaats nemen op de behandelstoel en 40 minuten heerlijk ontspannen terwijl de werkstoffen van de gel kunnen inwerken. Nadien wordt de folie en het overtollig product verwijderd en brengen we een laatste gel aan. BioSlimming maakt gebruik van thermische componenten; warm en koud. De behandeling wordt op deze manier nog intensiever. De ingrediënten dringen hierdoor dieper in de huid en de plaatselijke doorbloeding wordt verhoogt. Je ervaart door de thermische componeten een warm (tijdens de wrap) en koud (tijdens het aanbrengen van de laatste gel) gevoel tijdens de behandeling.

De producten zitten boordevol plantaardige ingrediënten en etherische olieën en worden stevig ingemasseerd. In de producten van BioSlimming zit een hoge concentratie cafeïne. Cafeïne werkt stimulerend op de stofwisseling, versneld de bloedcirculatie en de vetverbranding.

 

BioSlimming intake € 0,00

BioSlimming kennismakingsbehandeling voor € 98,00 ipv € 120,00

BioSlimming los € 120,00

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel