BYE BYE CELLULITE

Strakkere benen en billen zonder jezelf 7 dagen per week in het zweet te werken? Wie wil dat nou niet?!
Onze bodyshape behandeling BYE BYE CELLULITE is ideaal als je net even iets strakker in je vel wil zitten of cellulite wil verminderen.

HOE WERKT BYE BYE CELLULITE
Bij deze behandelmethode maken we gebruik van een mechanische bindweefselmassage. Het is een intensieve vacuümtechniek, waardoor cellen als het ware wakker worden geschud en collageen wordt aangemaakt. Deze celstimulatie zorgt voor een strakker figuur, stevigere huid en vermindering van cellulite. Naast benen en billen kun je ook de armen en buik laten behandelen. 

TIP! Het is aan te raden om gezond te eten en voldoende te bewegen naast deze behandeling voor het optimale resultaat.

BYE BYE CELLULITE / STRIAÉ intake € 0,00
BYE BYE CELLULITE kennismakingsbehandeling voor € 49,95 ipv € 60,00
 
BYE BYE CELLULITE 30 min. € 60,00 
Kuur 5 behandelingen € 54,00 p./beh.
Kuur 10 behandelingen € 50,00 p./beh.
 
BYE BYE CELLULITE 40 min. € 80,00 
Kuur 5 behandelingen € 72,00 p./beh.
Kuur 10 behandelingen € 66,40 p./beh.
 

BYE BYE STRIAÉ

Heb je last van littekens en/of striae en wil je daar graag iets aan doen? Met de BYE BYE STRIAÉ zijn zowel littekens als striaé goed te behandelen. Onze behandelmethode zorgt ervoor dat aanmaak van collageen. elastine en hyaluronzuur worden gestimuleerd waardoor de huid steviger, gladder en soepeler wordt. 

BEHANDELMETHODE
Door gebruik te maken van mechanische bindweefselmassage in combinatie met Radiofrequentie (RF), wordt de beschadigde huid vermindert. De warmte maakt miniscule gaatjes in de huid en de RF dringt door tot in de diepe huidlaag. Dit alles zorgt voor een stevigere, elastischere en gladdere huid. Zeg bye bye tegen striaé.

WAT IS STRIAÉ
Striaé zijn scheurtjes in de opperhuid door een (te) snelle groei. Dit ontstaat bijvoorbeeld in de pubertijd of tijdens een zwangerschap. Met de behulp van deze behandelmethode kan striaé minder worden.

Prijzen zie Bye Bye Cellulite

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel