VET BEVRIEZEN | CRYOLIPOLYSE

 

Wat is cryolipolyse

Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan. 

 

Gemiddeld geeft elke behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen ben je na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingenligt een periode van gemiddeld 8 tot 12 weken. Bij gebruik van een kop op de kin ligt een periode van 6 tot 8 weken. Dit is om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten doen worden. De resultaten zullen na een periode van 2 tot 3 maanden zichtbaar zijn.

Voor wie is deze behandeling geschikt

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling. 

Welke gebieden kunnen behandeld worden

- Heupen
- Buik
- Rug
- Love handles 
- Billen
- Benen binnenkant -en buitenkant
- Knieën
- Taille
- Maagstreek

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Tijdens de behandeling met de cryolipolyse kun je rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Wij adviseren om je telefoon of IPad mee te nemen. Uiteraard hebben wij leuke magazines liggen. Na de behandeling kun je gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De voordelen van de MedCos Cryolipolyse behandeling:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
  • De MedCos behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
  • Afslanken waar u maar wilt;
  • Het is effectief!

Intake

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de MedCos cryolipolyse behandeling inhoudt. Daarom willen wij je graag voorzien van meer informatie en we bekijken tijdens de intake of de behandeling uitgevoerd kan worden. Je kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer (0492) 841 294 of stuur een mail of boek direct een intake online

Cryolipolyse intake € 0,00 (intake en behandeling vinden op een ander moment plaats)

Cryolipolyse per plaatsing vanaf €98,00 (maximaal 4 plaatsingen mogelijk)

 

© 2015 - 2021 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel