Cryolipolyse: Dé behandeling om veilig en definitief vet te verliezen voor mannen en vrouwen.

Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan. 

Gemiddeld geeft elke behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen ben je na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingenligt een periode van gemiddeld 8 tot 12 weken. Bij gebruik van een kop op de kin ligt een periode van 6 tot 8 weken. Dit is om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten doen worden. De resultaten zullen na een periode van 2 tot 3 maanden zichtbaar zijn

Resultaten van Cryolipolyse met de Bodywizard-Duo

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling. 

Het effect van Cryolipolyse op het lichaam

De Bodywizard-Duo werkt op basis van koudetherapie, de vetcellen gaan we koelen tot ongeveer 2*C. Onze vetcellen zijn erg gevoelig voor kou en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood. Doordat de omliggende cellen zoals huidcellen en spiercellen geen last van deze koude therapie werkt het niet op hen.

De behandeling met de Bodywizard-Duo duurt slechts 60 minuten en geeft een blijvend resultaat. Het resultaat kunnen we na enkele weken meten. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Het is een pijnloze behandeling, snel en voor de cliënt een uiterst betaalbaar vergelijkbare behandeling ten op zichtte van andere methodes. Het is het allernieuwste op het gebied van Cryolipolyse.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kun je een trekkend gevoel ervaren. De huid wordt eerst verwarmd tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Direct daarna brengen we de temperatuur naar beneden tot -9 graden. Door de verwarming wordt de vetlaag sponzig en kan de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden beter worden bereikt.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een vetcel afgebroken wordt door koude. Voor de volgende stap moeten we daarom tenminste 60 minuten tot -9 graden koelen. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je iets lezen, internetten of gewoon lekker relaxen. Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn, daarna blijft het lichaam zeker nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

 • Heupen
 • Buik
 • Rug
 • Love handles 
 • Billen
 • Benen binnenkant -en buitenkant
 • Knieën
 • Taille
 • Maagstreek
 • Kin/Onderkin

Gratis intake

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Tijdens de behandeling met de cryolipolyse kun je rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Wij adviseren om je telefoon of IPad mee te nemen. Uiteraard hebben wij leuke magazines liggen. Na de behandeling kun je gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Wat te doen na de behandeling?

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct weer alles gedaan kan worden.
Na de behandeling moet wel voldoende water gedronken worden en moet 2 maal daags een serum aangebracht worden op de behandelde zone. Dit zorgt ervoor dat de afvoer van de vetcellen beter en sneller gaat en de huid tevens ook strakker wordt.

Gratis Intake & Adviesgesprek

Gratis intake

Wij hebben momenteel een leuke actie:

Nu: eerste kop/plaatsing van €175,- voor €98,-! Boek een gratis intake voor meer info.

Veel gestelde vragen

 • Zijn de vetcellen die “bevroren” zijn definitief weg?  … Ja, deze voert het lichaam op een natuurlijke manier af.
 • Is het veilig op de lange termijn?… zeker, deze methode geeft lange termijn resultaten zonder operaties.
 • Moet ik op dieet om te voorkomen dat het terugkomt?… Een gezonde leefstijl erop nahouden is aan te raden.
 • Er zijn meer behandelmogelijkheden, hoe maak ik mijn keuze?  … door bij ons een intakegesprek aan te vragen en zelf af te wegen wat voor u goed voelt.
 • Wat maakt de Body-Wizard Duo zo speciaal?… door de 4 separaat in te stellen koppen kunnen zelfs 4 afzonderlijke plaatsingen in 1 uur behandeld worden. Hierdoor is de Body-Wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen. Ook is het 3 min. opwarmen van de cellen tot +40°C op het te behandelen gebied uniek. Daarna start het koelen tot max. -11°C.
 • Wat kost een cryolipolyse behandeling?… tijdens het intakegesprek rekenen wij dit voor u uit.
© 2015 - 2021 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel