DIRECTE HUIDVERJONGING

Op het gebied van directe huidverjonging bieden wij 2 intensieve behandelingen aan voor het gelaat: de SUPERBOOST en de POWERLIFT.

SUPERBOOST
De ultieme workout voor je gezicht, hals en décolleté

Superboost is een 100% natuurlijke huidverjongende behandeling met de impact van een medische. Al na 1 behandeling resultaat! 
De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid, deze behandeling kan voor veel worden ingezet: Huidverjonging, verminderen van (fijne) rimpels, activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui geworden zijn, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, directe glow en acné.

Voordat we starten met deze intensieve behandeling kom je eerst langs voor een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit gesprek maken we gebruik van een huidecho en doen we uitgebreide huidanalyse. Tijdens dit intakegesprek kunnen we bepalen of de Superboost een passende behandeling is voor jouw huid.

De behandeling bestaat uit 2 fasen:

Fase 1:
Na de reiniging start de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de geprsonaliseerde cocktails aan de noden van de huid.

Fase 2:
Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen spieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen. 
TIP!
Na de behandeling kun je nog gebruik maken van de Beauty Angel (Lichttherapie voor verbetering van het totale huidbeeld).

SUPERBOOST JE HUID!

Het Superboost-toestel maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve substanties door de huidadnexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de epidermis en de dermis te bereiken. De haarfijne openingen aan de uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design. Deze methode heeft bewezen resultaten:

 1. Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen. 
 2. Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, oog-en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, huidspanning en veel meer.
 3. Zeer resultaat-gericht met een prachtig natuurlijk effect.

KUUR
Voor een mooi en langdurig resultaat adviseren wij een kuur van 4-6 behandelingen elke 2 weken. Na deze kuur gaan wij de behandeling en het resultaat evalueren. Het is raadzaam deze behandeling iedere 2-3 maanden te ondergaan om het resultaat te behouden.

SUPERBOOST intake €0,00
SUPERBOOST gezicht €189,00

 

POWERLIFT
Het is de nieuwste ontwikkeling om de schade van de jaren te herstellen

Met de POWERLIFT bieden we een totaalconcept voor huiden met de wens om strakker, steviger en meer gelift te zijn. Wat kun je verwachten? In één kuur een strakkere, stevigere huid en egaler.

HOE WERKT HET
Onze belangrijkste functie hierin is Radiofrequentie (RF). De ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping en lifting. De warmte activeert de energie in elke cel en zorgt voor vertraging van verouderingsprocessen. Het belangrijkste effect is de stimulatie van fibroblasten, waardoor de productie van collageen en elastinevezels worden geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat de huidspanning toeneemt. De huid wordt dus strakker, steviger en egaler. Deze behandeling is een alternatief voor drastische esthetische ingrepen.

Op naar een stevige en strakke huid!

 

WAT IS HET RESULTAAT

 • Gelaat: de poriën verfijnen, de gelaatscontouren worden steviger, voorhoofd, wangen en de kaaklijn worden gelift en je krijgt een fijnere huidstructuur
 • Ogen: de fijne rimpeltjes worden minder, het bovenooglid wordt strakker en krijgt meer volume, wallen verminderen

Voordat we starten met deze intensieve behandeling kom je eerst langs voor een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit gesprek maken we gebruik van een huidecho en doen we uitgebreide huidanalyse. Tijdens dit intakegesprek kunnen we bepalen of de Powerlift een passende behandeling is voor jouw huid.

De behandeling voelt heerlijk ontspannen en pijnloos aan. Aangezien je huid warm wordt voelt het aan als een ontspannende massage.
Na de behandeling brengen we nog een collageen vliesmasker aan voor direct plumping effect.  Radiofrequentie is een volledig veilige behandelmethode. 

KUUR
Voel je mooier dan ooit tevoren met de POWERLIFT. Het meest optimale resultaat wordt bereikt met een kuur van 6 behandelingen in 12 weken daarna een onderhoudsbehandeling om de 8 - 12 weken.

VOORDELEN

 • vermindert slap bindweefsel
 • verfijnt poriestructuur
 • vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • strakkere kaakcontour
 • vollere wangen
 • stimuleert de fibrolasten dat zorgt voor effectieve huidversteviging
 • verbetert huidskleur
 • verzacht weefsel en vermindert littekens

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING
We reinigen eerst de huid. Tijdens de behandeling wordt een computergestuurde applicator heen en weer bewogen over het te behandelen gebied. Je voelt hierbij een sterke, maar comfortabele warmte/prikkeling. Na 30 minuten brengen wij het Collageen vliesmasker aan wat de huid directe versteviging geeft. Na deze prettige behandeling kan de huid een paar uur goed doorbloed zijn. Wij adviseren voorafgaand aan de behandeling een peeling en hydraterend masker aan te brengen.
TIP! Na de behandeling kun je nog gebruik maken van de Beauty Angel (Lichttherapie voor verbetering van het totale huidbeeld).

POWERLIFT face & body intake €0,00
POWERLIFT incl. vliesmasker €165,00

 

Wil je meer informatie over deze behandeling, neem dan contact met ons op of boek direct een afspraak. Wij zijn te bereiken via (0492) 841 294 of info@dstress-beauty.nl.

 

<< Terug naar homepage

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel