FITCLUB - AFVALLEN

Herbalife & afvallen
DSTRESS beidt persoonlijke begeleiding aan, het behalen van jouw ideale gewicht, het vergroten van magere spiermassa en/of het verhogen van je energielevel. Als lifestylecoach begeleiden wij jou met het behalen van het gewenste resultaat. Ben jij benieuwd hoe fit jij bent? Meld je dan nu aan voor de gratis FitCheck

FitCheck € 0,00

De FitCheck is een soort APK-keuring voor je lichaam. Tevens is deze leuk, informatief en laat je precies zien hoe je ervoor staat met jouw gezondheid. Door middel van een aantal vragen behandelen we zeer belangrijke onderwerpen die van toepassing zijn op je levensstijl en kan er (indien gewenst) een meting uitgevoerd worden met een speciale weegschaal die niet alleen je gewicht meet, maar ook BMI, vetmassa en spiermassa in procenten, metabolisme en visceraal vet en je ECHTE leeftijd.
Met de informatie die verkregen wordt door dit gesprek kan ik jou een gratis en vrijblijvend advies geven, waarmee jij jouw voedingspatroon kan verbeteren.

Ben jij benieuwd hoe je ervoor staat? Graag vertellen wij jou meer over de mogelijkheden van Herbalife.

Naast onze FITCLUB werkt Herbalife samen met onder andere topsporter Lionel Messi en voetbalclubs FC Barcelona en LA Galaxy. In Nederland gebruiken Ajax, voetbalclubs Vitesse, PSV en Excelsior en vele individuele sporters de (sport)voedingsproducten van Herbalife. 

 

<< Terug naar homepage

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel