PIGMENTVLEKKEN
Chronische zonschade, maar ook trauma, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. DSTRESS behandeld pigmentvlekken succesvol met het merk MeLine.

Wat maakt MeLine nou zo uniek

De kracht is het ingrediënt tranexaminezuur, hét anti-pigmentstofje anno nu! MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Oók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals zwnagerschapsmasker kunnen veilig worden behandeld. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek.

Me-line is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn schitterend! Deze pigmentbehandeling kan enkel worden uitgevoerd wanneer de Me-line producten voor thuisgebruik tijdens de kuur worden gebruik (dit is verplicht).

ME-line behandeltraject

Het traject om pigmentvlekken te behandelen is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID (microneedling) behandelingen én een thuispakket. 

MeLine Behandeling 1: MeLine Peeling-Masker

Er wordt gestart met een peeling-masker behandeling bij DSTRESS waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. De combinatie van de actieve werkstoffen (o.a. tranexaminc acid en retinal) geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Proces van pigmentaanmaak wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld.

MeLine Behandeling 2: MeLine ID microneedling

Na ongeveer 3 weken staat een ID – MeLine microneedling behandeling op het programma. De combinatie van specifieke ingrediënten van de MeLine ampul, die met de microneedling wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

MeLine Behandeling 3: MeLine Peeling-Masker

De behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de eerste MeLine behandeling, echter blijft het peeling-masker nu langer op de huid zitten. De behandeling is door de vorige behandelingen én voortzetting van de behandeling door thuis gebruik, geïntensiveerd.

MeLine Behandeling 4: MeLine ID microneedling

Indien noodzakelijk kan er nog een vierde behandeling worden ingepland. Dit is echter alleen in overleg met onze huidspecialiste en afhankelijk van de pigment conditie van de huid.

Na de behandelingen & bijwerkingen

Na deze therapeutische masker behandelingen in ons instituut komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en is direct zonlicht verboden. Dagelijks dient er meerdere malen een SPF 30+ te worden aangebracht.

De thuisproducten (ME Line 6 thuisproducten: € 395,-) bevatten veel verhelderende stoffen, anti-oxidanten, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Het nacht product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de MeLine indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

SPOT treatment

Met de MeLine SPOT behandeling kunnen plaatselijke pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken worden aangepakt. Deze eenmalige behandeling volstaat voor verwijdering van het pigment. Op gelaat, handen of decolleté.

Deze korte behandeling bestaat uit 2 stappen: De synergetische werking van de actieve stoffen dringen door in de huid om de pigmentvlekken aan te pakken. Na de behandeling dien je rekening te houden met een korstje dat op de huid komt. Je dient dagelijks een SPOT product te gebruiken en dagelijks een SPF te gebruiken. Als de pigmentvlek weg is dan dient deze onderhouden te worden met een masker 1x per week (ME Line 3 thuisproducten: € 197,-).

Intake

We starten eerst met de intake voordat we gaan behandelen. Dit zijn 2 losse afspraken. Dit is nodig omdat niet iedere huidconditie deze intensieve behandeling aan kan. 

Intake pigmentvlekken € 0,00

MeLine spot treatment vanaf € 50,00

MeLine face treatment 60 min. €150,00

<< Terug naar homepage

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel