GLYCOLPEELING
Glycolpeeling behoort tot de chemische peelings zoals fruitzuur peelings. AHA's en BHA's worden gebruikt om de bovenste lagen van de huid te vernieuwen en zorgen voor een oppervlakkige peeling. De dode huidcellen worden als het ware opgeruimd en tevens worden de cellen gestimuleerd om collageen aan te maken. Dit proces zorgt ervoor dat fijne lijntjes en littekens minder zichtbaar worden en dat je huid er frisser uit ziet.

Glycolzuur behoort tot de groep Alfa Hydroxy Zuren (AHA-fruitzuren). Het heeft de kleinste moleculaire samenstelling, waardoor het diep in de huid kan doordringen. De dode huidcellen zorgen ervoor dat onze huid er grauw uitziet en dat de poriën verstopt kunnen raken, waardoor puistjes en mee-eters de kop op kunnen steken. Het zuur wordt gewonnen uit suikerriet, maar komt bijvoorbeeld ook voor in suikerbieten, meloen en ananas.

Voor wie is Glycolzuur geschikt? Geschikt voor (oa) de lichte tot middel lichte huid. Gaat fijne lijntjes en rimpeltjes tegen. Gaat zonbeschadiging tegen. Vermindert verkleuringen op de huid.

Glycolpeeling gelaat 30 minuten € 52,50

Glycolpeeling gelaat/hals/décolleté 45 minuten € 67,50

 

<< Terug naar homepage

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

© 2015 - 2021 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel