BE SMART HAVE A CLEAR START

DSTRESS is ook gericht op tieners. Of je nu een jongen of meisje bent, ook voor jou is er een behandeling die speciaal gericht is op jouw huid. Al veel tieners zijn jullie voor geweest! Voor de meiden hebben we nog meer te bieden zoals tienermanicure, GelColor, lakken ed.

CLEAR START
Een toepasselijke serie met een toepasselijke naam, een “Clear Start”. Een cosmeticalijn speciaal ontwikkelt voor tieners, jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. De tienerhuid is vaak uit balans en moet beschermd worden om schade later te voorkomen. Een dergelijke hoogwaardige tiener lijn is er niet en daarom neemt Dermalogica de leiding en introduceert Clear Start.

Een kenmerk van tieners is vaak een vette huid, onzuiverheden & sporen van acne. Dermalogica komt tieners te hulp met Clear Start, een serie helemaal gericht op de problemen van een tienerhuid. Daarnaast is Clear Start een goede start voor later, je leert van jongs af aan je huid te verzorgen. De ingredienten van Clear Start sluiten je huid niet af, irriteert niet, is veilig en effectief en ook niet onbelangrijk, het ziet er hip en cool uit.”

De filosofie van Clear Start is een gezonde, evenwichtige huid. Het gaat bij Clear Start niet om beauty, maar om goed in je vel zitten. Goed voor je huid zorgen ligt op dezelfde lijn als tanden poetsen, flossen en niet roken. Daarbij komt ook nog dat een gezonde huid zelfvertrouwen geeft. 80% van schade door UV-stralen is voor het 18e levensjaar opgelopen en bepaalt hoe je er op je 65ste uit ziet. Op jonge leeftijd opgelopen schade heeft zowel een direct als een op lange termijn effect.

Al met al goede redenen om nu te gaan starten!

ProSkin 30 min. € 42,50
In slechts 30 minuten worden je meest urgente huidproblemen opgelost. Je hoeft je niet uit te kleden. Snel, makkelijk & effectief. Dermalogica’s skin treatment lost huidproblemen in een mum van tijd op & zijn ideaal in kuurverband.

Algae Peel  € 88,00
Heb je veel last van puistjes, onzuiverheden en ontstekingen dan is de Algae Peel een geschikte behandeling. Deze behandeling verdunt namelijk niet de huid van buitenaf maar ondersteunt de huid van binnenuit. Deze kruidenpeeling werkt ontstekingsremmend wat een gunstig effect heeft op een onrustige, ontstoken huid. Met deze peeling zie je de oneffenheden en ontstekingen op je huid verdwijnen!

ACNÉ
Wil jij eindelijk van je acné af? Lees dan hier meer over ons 4-stappenplan, waarmee jij een samenwerking aangaat met onze acné specialist. Zij gaat er, samen met jou, voor zorgen dat jou huidconditie weer optimaal wordt. Wist je dat in veel gevallen acne behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check eens bij je zorgverzekeraar.

 

EXTRA'S

Tijdens de behandeling kunnen extra's worden toegevoegd. Hiermee maak je de behandeling op maat. Precies zoals jij dat wil. Voor onderstaande behandelingen kan natuurlijk ook los een afspraak gemaakt worden.

Epileren / harsen wenkbrauwen  €20,00
Brow treatment €30,00

Verven wimpers  €20,00
Verven wenkbrauwen  €15,00
Verven wimpers & wenkbrauwen  €30,00

 

<< Terug naar homepage

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.

© 2015 - 2021 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel