VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

DSTRESS is aangesloten bij de Anbos schoonheidsbranche organisatie en AGB Vektis en is gecertificeerd voor acné. DSTRESS heeft een goede naam bij veel zorgverzekeraars. In veel gevallen worden acné behandelingen in het gelaat vergoed.

Verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar

De vergoeding voor de behandelingen zijn per zorgverzekeraar verschillend. In de zorgverzekeringspolis kun je zien of het geheel wordt vergoed of dat je tot een bepaald bedrag per jaar behandelingen vergoed krijgt. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met je zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor jou geldt. Een verwijsbrief van je huisarts is niet altijd meer noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Na een behandeling bij de DSTRESS specialiste dien je de rekening direct te betalen. Je krijgt de factuur mee naar huis, die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Je krijgt het bedrag dan binnen enkele weken teruggestort op je rekening.

Heb je nog vragen over de vergoeding voor een behandeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek!

Wil jij écht van je acné af? Maak dan een afspraak via (0492) 841294 of mail ons. Jongeren onder begeleiding van een ouder.

 

<< Terug naar homepage

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel