NAILCARE

Ben jij ook een vrouw die de tijd niet kan vinden om telkens haar nagels te lakken of ga jij op vakantie en wil jij geen zorgen hebben over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. 

GelColor is geen kunstnagel, geen nagellak maar gellak. De GelColor wordt aangebracht in 3 lagen, base,- nagellak, topcoat. Elke laag wordt uitgehard onder een LED-lamp. Dankzij deze LED-lamp is de lak direct droog en kun je zonder problemen meteen je sleutels uit je tas vissen en DSTRESS verlaten zonder bang te zijn voor butsen en krassen in de laklaag. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, variërend van doorzichtig, zachtroze tot donkerpaars. In tegenstelling tot gewone nagellak blijft GelColor minimaal 2 weken zitten.

GelColor €33,00

GelColor french manicure €38,50

GelColor verwijderen €15,00

Uiteraard is het mogelijk om je nagels te laten lakken in gewone nagellak. Bij DSTRESS lakken wij met de hoogwaardige nagellak van OPI Infinite Shine. Infinite Shine is geen gewone nagellak, geen GelColor maar precies daartussen in. Deze nagellak blijft 7-10 dagen zitten en heeft dezelfde hoogglans finish als GelColor. Zowel gewone nagellak als Infinite Shine hebben wij een ruime keuze in kleuren!

Lakken nagels €15,00

Lakken french manicure €25,00

 

Manicure  klik hier >>

 

<< Terug naar homepage

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

© 2015 - 2021 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel