VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Nutricosmetics oftewel voedingssupplementens zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutriënten voor cosmetisch gebruik om het heel eenvoudig te houden. Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden ingenomen om de huid te verzorgen, te verjongen of te verbeteren.

Streven

DSTRESS streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

Concept

Ons merk heeft een complete lijn van Nutricosmetics ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. Zij selecteren indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik.

Verzorging van buiten door cosmetica

Deze nutricosmetics kun je combineren met je favoriete cosmetica producten. Samen met een DSTRESS huidspecialist bepaal je immers zelf welk cosmetica product het beste bij jou en je huidconditie past.

Huid

De huid is levend weefsel. De huid wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit onderhoudsproces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. Daarom adviseren wij een extra aanvulling van je huid met Nutricosmetics voor uw dagelijkse portie huid-eigen nutriënten in combinatie met vitamine en mineralen die nodig zijn om de huid langdurig mooi en gezond te houden.

Professionele huidverzorging

Met behulp van specifieke behandelingen kun je samen met je huidspecialist een behandelprogramma samenstellen zodat je het resultaat krijgt dat aansluit bij de behoefte en wensen. Onze specialistes kunnen je het beste advies geven op gebied van de dagelijkse verzorging van je huid van binnen en van buiten.

 

<< Terug naar homepage

 

 

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel