FEETCARE omdat je voeten het allerbeste verdienen!

Je voeten maken elke dag heel wat mee en verdienen dus ook wat extra aandacht. Alle pedicure behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde specialisten en met de beste producten van ProSpa by OPI. Deze producten bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest.

 

Pedicure 20 min. € 25,00
Pedicure 20 min. & OPI GelColor € 52,25

Geen last van voetproblemen? Dan kunt u al terecht voor een Pedicure 20 minuten. Na het ontspannen voetenbad worden de teennagels geknipt, de nagelriemen verzorgd en het eelt gevijld. 

Pedicure 30 min. € 35,00 
Pedicure 30 min. & OPI GelColor € 61,25

Allereerst beginnen we met een heerlijk voetbad. Onze pedicure behandeling bestaat uit knippen teennagels, nagelriemen verzorgen, eelt snijden en frezen, het verwijderen van kloven/likdoorns en ingroeiende teennagels behandelen. Uw voeten zien er weer als nieuw uit.

ProSpa Pamper Pedicure by OPI 60 minuten € 60,00
ProSpa Pamper Pedicure & OPI GelColor € 86,25
 

Bij een ProSpa Pamper Pedicure by OPI draait alles om het verzorgen, mooier maken, ontspannen en verwennen van uw voeten. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de weldadige en populaire producten van OPI ProSpa. Deze luxe pedicure formule is exclusief ontworpen met de allerbeste ingrediënten om de huid te voeden en te beschermen. Dit biedt een ervaring van ontspanning en weldaad voor lichaam en geest! Een ProSpa Pamper Pedicure by OPI is geschikt voor iedereen die geniet van optimale verzorging, luxe en ontspanning. Tijdens deze behandelingen worden geen voetproblemen behandeld. Wanneer hier sprake van is kan er gekozen worden de behandeling te combineren of af te wisselen met een pedicure- of deelbehandeling. Uiteraard is deze behandeling aan te vullen met GelColor of lakken van de teennagels.

 

EXTRA'S

Tijdens de behandeling kunnen extra's worden toegevoegd. Hiermee maakt u de behandeling op maat., precies zoals u dat wilt. Voor onderstaande behandelingen kunt u natuurlijk ook los een afspraak maken.

GelColor Feet €33,00
GelColor Feet Extra (incl. knippen teennagels)€40,50
GelColor French Pedicure €38,50
Knippen teennagels€15,00
Lakken €15,00
Lakken french pedicure  €25,00
Voetscrub€10,00
Voetmasker€10,00
Voet -en onderbeenmassag€15,25

 

 

<< Terug naar homepage

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

© 2015 - 2021 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel