MANICURE

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij zowel DSTRESS als OPI op de eerste plaats, daarom werken onze specialisten graag met de producten van ProSpa OPI. Maar ook thuis kun je jezelf met OPI verwennen.

Express Manicure by OPI 20 minuten € 25,00
Express Manicure & GelColor
 € 52,50

Express Manicure is een ideale, korte manicure om een touch up te geven aan uw handen en nagels met een krachtige OPI ProSpa beleving.
Nadat we de nagels gevijld hebben op de gewenste lengte, verzorgen we tevens de nagelriemen. Na een korte handmassage zien uw handen er weer als nieuw uit. Exclusief GelColor of lakken.

Signature Manicure by OPI 30 minuten €35,00
De Signature Manicure is een echte 'can't live without' manicure. Naast vijlen, nagelriemen verzorgen worden uw handen ook geëxfolieerd. De ProSpa productlijn van OPI is geïnspireerd op gezichtsverzorging, geperfectioneerd voor handen en voeten. Het resultaat: perfect verzorgde handen met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid. Na een hand -en onderarmmassage zien uw handen er weer stralend uit! Exclusief GelColor of lakken.

Pamper Manicure by OPI 45 minuten €47,50

De Pamper Manicure is de crème de la crème onder de manicures. Een luxe behandeling met vijlen, nagelriemen verzorgen, exfoliatie. Daarnaast worden uw handen voorzien van een masker, hand -en onderarmmassage en een hoogwaardig serum wat de huid herstelt, egaler en gladder maakt. Exclusief GelColor of lakken.

COMBIDEALS

Bij een combideal kunt u kiezen uit de 40 minuten en de 60 minuten.
 

Combideal 40min. Van: € 50,00 Voor: € 45,50
Pamper Pedicure 20min. & Express Manicure 20 min.
Combideal 60 min. Van: € 70,00 Voor: € 63,65
Pamper Pedicure 30 min. & Signature Manicure 30 min.

Dit is een korting van 10%!

EXTRA'S

Voor onderstaande behandeling kan ook los een afspraak gemaakt worden.

GelColor handen €33,00

 

 

<< Terug naar homepage

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

© 2015 - 2022 DSTRESS Beauty | MediSpa | Fitclub | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel